Installér browserudvidelser

For at bruge Kaspersky Password Managers funktioner i en browser, skal du installere Kaspersky Password Managers udvidelsesprogram til browseren. Kaspersky Password Manager bruger udvidelsesprogrammet til automatisk udfyldning af onlineformularer, logger dig automatisk på websteder og gemmer hurtigt nye bankkort, adresser og konti for websteder. Du kan også bruge browserudvidelsen til at generere en stærk adgangskode automatisk og indsætte den i et adgangskodefelt på et websted.

Efter du har installeret Kaspersky Password Manager og opretter forbindelse til My Kaspersky, beder programmet dig om at vælge browsere, som du vil bruge med Kaspersky Password Manager og installere udvidelsesprogrammerne for disse browsere. Vinduet til browservalg viser kun de browsere, der understøttes af Kaspersky Password Manager.

Installer Kaspersky Password Manager-browserudvidelserne, første gang programmet startes

Installer browserudvidelsen senere

Se også

Brug automatisk lagring og automatisk udfyldning